Comanda de 250lei si primesti lubrifiant CADOU
Livrare discretaūüď¶
‚ö°Flash Sale: Reduceri la toate produsele | Stocuri limitate
Whatsapp: +40 731 429 326

ONEDEE

Coletele sunt ambalate in cutii maro, fara marcaje si nu vor avea elemente care sa indice sau sa sugereze continutul acestora. Nimeni nu-si va da seama ce contine coletul! 

Cumparaturile tale sunt pastrate 100% secret. 

 Nu este mentionat pe colet numele siteului ci doar denumirea firmei  INNOVATIVE FRANCHISE 

GARANTAM

Discretie totala

Comanda este expediata fara elemente grafice care sa denote provenienta coletului. O ambalare normala, clasica ce poate fi asociata cu orice magazin online.

Best World XXX Brands

OneDee nu face importuri din China spre deosebire de alte sex shops. Ne aprovizionńÉm cu sexual toys din Germania si Olanda. Colaboram cu 330 brand-uri de top din industrie.

Retur Gratuit

Marfa nefolosita poate fi returnata fara probleme la noi. Timp de 14 zile puteti returna produsele nefolosite. Cu drag va ajutam prin a solicita curierul la adresa dvs.

Super Deal

Fa-ti cont si inscrie-te la programul Super Deal. Contul pe Onedee.ro este sigur si discret (nu trimitem mail-uri cu promotii si oferte).

Deviza noastra: discretie si promtitudine! Din 2020 oferim produse si servicii de calitate. Experienta ne ajuta sa stim ce isi doresc clientii nostri si venim in sprijinul lor cu o varitate de produse, de la cele mai cunoscute branduri din domeniu.

Branduri colaboratoare

Cele mai cunoscute branduri din domeniu.

0

Search for products

Back to Top
Product has been added to your cart