Cadoul perfect pentru iubitul tău rac

     Cunoașterea semnului zodiacal al iubitului sau potențialului tău iubit te poate ajuta cu adevărat la înțelegerea comportamentului său. Astrologia ne ajută să distingem trăsăturile de personalitate precum și alte elemente importante ce definesc caracterul unei persoane.

Personalitatea bărbatului rac este plină de contradicții.

        Bărbatul rac este blând, iubitor, grijuliu și protector față de cei de care îi pasă profund, însă amintește-ți întotdeauna că cei născuți sub semnul crabului au o carapace dură pentru a-și proteja mijlocul vulnerabil și clești pentru a se proteja atunci când se simt atacați.

       Când este îndrăgostit, racul este un amant dedicat. Este un vis devenit realitate pentru cineva căruia îi place să primească afecțiune. El poate deveni prințul fermecător suprem, facând declarații superbe și scriind scrisori de dragoste înflorite pentru a te curta. Însă, o dată așezat confortabil într-o relație stabilă, conexiunea va devenit puțin mai confortabilă.

 Sexul cu un Bărbat Rac

       Să spunem doar că sexul cu un rac se va simți întotdeauna ca o aventură intimă. Natura lor intuitivă asigură un timp calitativ în pat. Sunt romantici în mod natural, așa că te poți pregăti pentru un masaj relaxant, contact vizual prelungit, sesiuni de preludiu de o oră și chiar petale de trandafir.

       Bărbații rac găsesc plăcere în a-ți împlini dorințele, datorită senzualității lor extreme și a naturii dăruitoare. Și da, sunt excelenți în oral. Există un motiv pentru care simbolul semnului lor arată ca un 69! De asemenea, le place să audă cât de grozavi sunt în pat, așa că nu te zgârci în complimente.

Ce cadouri le plac Bărbaților Rac?

        Racii sunt fericiți să își petreacă zilele de naștere sau ocaziile speciale cu persoana dragă lor și cu un grup restrâns de prieteni. Datorită naturii sale considerative, este puțin probabil ca Racul să îți spună că nu-i place cadoul pe care l-ai cumpărat pentru el. Prin urmare, trebuie să îți faci temele și să depui un efort suplimentar pentru a alege un cadou care să-l uimească.

       Cele mai bune cadouri pentru un bărbat Rac sunt articole practice de zi cu zi, infuzate cu un pic de simbolism, care vor atrage natura sa nostalgică și romantică.

Iată o listă de 5 idei de cadouri trăznite pentru Racul din viața ta:

  1. Masturbator Fleshlight Autumn Falls Anal

        Masturbator în formă de anus, replica realistă a vedetei erotice Autumn Falls. Lungime completă/adâncime de introducere 25 cm, diametru interior strâns dar flexibil.

        Pentru a veni în întâmpinarea segmentului pretențios de produse cu scopul de a crește timpul și plăcerea bărbatului, Orgie a dezvoltat o nouă formulă desensibilizantă cu ingrediente naturale și fără benzocaină, lidocaină și orice alt anestezic.

       Dacă dorești să îi oferi Racului tău un cadou mai trăznit, care să vă facă viața sexuală mai interesantă, poți alege o pereche de cătușe elegante.

       Așa cum am mai precizat, bărbații Raci iubesc să se răsfețe și să răsfețe, așa că un ulei de masaj poate fi cadoul ideal.

Realizate pentru a oferi plăcere atât bărbaților, cât și femeilor, inelele noastre vibrante cavaleri ridică căldura în dormitor cu vibrații suplimentare palpitante atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Vă asigură atât dvs. cât și partenerului dvs. să experimentați valuri puternice de stimulare pentru o plimbare de plăcere cu dublu orgasm.